Начало За реклама
Banner
 
Banner
AVTOMOBILEN.EU е специализиран сайт, имащ за цел да улесни контакта между фирми, предлагащи стоки или услуги в областта на хранително-вкусовата промишленост - фирми предлагащи оборудване, консумативи, суровини за преработватели и производители от ХВП, млекопреработватели, месопреработватели, производители на хранителни продукти, безалкохолни и алкохолни напитки и крайния клиент.


Включването в сайта може да стане под следните форми:
  • ФИРМЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ В СЕКЦИЯ “ФИРМИ” – Фирменото представяне включва пълна и подробна информация за дадената фирма - координати на фирмата (име, адрес, телефон, факс, e-mail, интернет сайт), фирмено лого, текстово описание за дейността на фирмата, снимков материал.

Координати 

Фирмено Лого 

 Текстово описание*

Снимки*

Цена 

 ДА

 ДА

Да 

 ДА

 95 лв

Пример за пълно фирмено представяне...

* Текстовото описание е в обем до 2500 символа.
* Снимките се включват в максимален формат по ширина по 180 pxs.
* Цената е валидна за едногодишно фирмено представяне. В цената не е включено ДДС.
* Фирмата се включва в максимум три браншови раздела от предложения списък.

РЕКЛАМНО УЧАСТИЕ С БАНЕРИ

Вариантите за включване:

 

Банер (размер, позиция)

Банер позиция 1 

600 х 80 pxs

Банер позиция 2 

180 х 100 pxs

Банер позиция 3-4 

300 х 100 pxs

Банер позиция 5-7 

160 х 80 pxs

Банер позиция 8-10 

160 х 80 pxs

Цена/месец

450 лв

200 лв

260 лв

120 лв

90 лв

 

Банерите

Банерите се показват на всички страници и рубрики в сайта без ограничения в броя импресии.

  • Предлагаме на всички участници в сайта възможност да публикуват безплатно тематични статии, прес-съобщения, информация за организирани или предстоящи мероприятия с препратка към фирмения профил на фирмата, които се публикуват в секция "НОВИНИ".

Технически изисквания: Необходими материали за изготвяне на фирменото представяне – име на фирмата, координати, фирмено лого, текстово описание в зависимост от избрания вариант, снимков материал.

Предоставените материали трябва да спазват следните характеристики: - снимков материал – на хартиен носител, годен за сканиране или в дигитален вариант във формат .tif, .jpg, .eps, .cdr, като растерните файлове трябва да бъдат с резолюция минимум 100 dpi на размера на публикуване на снимката. - текстово описание – на хартиен носител или във файл с формат .doc, .txt, .rtf. Материалите могат да бъдат изпратени по един от следните начини:

По пощата: “Вектор – ИГ” ЕООД ул. “Оборище” 86, ет. 1 1505 София По факс: 02 9461650

По e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Допълнителни условия: Абонаментното участие в сайта с фирмен е за период от една година. За този период се включват две безплатни актуализации на първоначално включената информация. Всяка допълнителна актуализация за посочения период е на цена 10 лв.

Начин на плащане: Заплащането се извършва авансово преди публикуване на представянето. Заплащането може да се извърши: - в брой в офиса на фирма “Вектор - ИГ” ЕООД. - в брой по пощенски запис. - по банков път. Банкови координати: Банка: ДСК ЕАД, РК Московска BIC: STSABGSF Разпл. сметка: BG03STSA93000009053628

 
Copyright © 2021 Портал за автомобили, резервни части, автосервизно оборудване. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Етикети

by Zaragoza Online
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner