Начало Автосервизно оборудване
Banner
 
Banner

В този раздел можете да намерите фирми, предлагащи автосервизно оборудване, оборудване на сервизи, бензиностанции, оборудване за гаражи, гаражно оборудване - стендове, хидравлични преси, машини за монтаж и демонтаж на гуми, машини за баланс на гуми, подемници, крикове и др.


"ДЕК СД" - Електрониката за автосервизи - автодиагностична апаратура и системи за тунинг на двигателите с вътрешно горене. Разработване на евтина и качествена апаратура и нови продукти за автосервизи и автодиагностици. Разработка на продукти, съобразени с конкретни желания на индивидуални клиенти, снабдени с най-съвременните микропроцесори и специално разработен софтуер.


"Индустриална Техника ЕООД" - Фирмата предлага специализирано автосервинзно оборудване - крикове, подемници, аксесоари за разпъване на каросерии, пароструйки, масларско оборудване, зарядни и стартерови устройства, диагностично оборудване, както и инструменти и консумативи за смяна на автомобилни стъкла.


"Интербулит Екип ООД" - Основната ни дейност е проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на комплексно автосервизно, автомиячно, автобояджийски и тенекеджийско оборудване за леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси и специализирани превозни средства.


"Кодаг ЕООД" - Фирмата предлага гама автосервизно и гаражно оборудване - подемници, крикове, хидравлични преси, машини за монтаж/демонтаж на гуми, машини за за баланс на гуми, пневматичен гайковрът, както и радиални гуми за товарни автомобили AUFINE и RIVERLAND.


"Тултехник Системс ООД" - Festool са специализирани в производството на професионални пневматични и електрически инструменти за най-високи изисквания, които предлагат пълна гама от технически решения в практиката.

 
Copyright © 2020 Портал за автомобили, резервни части, автосервизно оборудване. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner